Gastenboek the Old-timers

We zouden het leuk vinden als u ook iets in ons gastenboek schrijft.
Bericht schrijven »


Bedankt voor de geweldige middag die jullie verzorgd hebben op 12 februari jl. op Vitalis De Horst Kronehoef te Eindhoven. We hebben er enorm van genoten en hopen jullie nog eens terug te zien!

Ellis Devaux, coordinator Activiteiten en Welzijn, Vitalis Kronehoef
- 12 februari 2019


Beste Willie,

Wat hebben wij weer genoten van een geweldige mooie reis naar Duitsland. En wat hebben wij genoten van jullie mooie muziek. Zeker in de kerk was het een geweldig maar ook emotioneel optreden. Lieve Old-timers en partners, dankjewel voor de mooie gezellig dagen.

Jan en Ria - 24 mei 2016


Hoi Tonnie en Willie,

Ik wil jullie bedanken voor de mooie dagen die we weer hebben gehad in Duitsland. Het was in één woord geweldig. Nogmaals dank jullie wel.

Lenie Bollen - 24 mei 2016


Mooie site, ziet er héél goed uit.

Aloys Soullie - 10 februari 2016


Jullie hebben heel mooi gespeeld. De mensen waren echt anthousiast terras zat weer vol en onze gasten hebben genoten van jullie mooie muziek, op ons mooie Munsterplein. Groeten Albert Middel van het munsterhof uit Roermond.

Albert middel - 15 september 2015


Willie en zijn orkest zijn niet onbekend in Nuenen, ze komen al een aantal jaar in Het Klooster. Elk jaar is het concert weer druk bezocht en het is altijd een leuke en gezellige dag!

Het Klooster - 31 mei 2015


Lieve oldtimers. Hartelijk dank voor de hartverwarmende kaarten. Dit doet ons goed.

Jan en Ria - 19 mei 2014


Hoi Willie en Tonnie, dank jullie wel voor de leuke middag die we weer mochten hebben bij The Old Timers het was weer super, nogmaals dank.

Lenie Bollen - 9 januari 2014


Dank voor jullie mooie optreden op het Munsterplein te Roermond. De sfeer zat er goed in, en de terrassen zaten overvol met mensen om te genieten van jullie muzikaliteit. Willie en orkest, tot de volgende keer! Groet, Clemy. Foto's en film zijn onderweg.

Clemy Coenen - 11 augustus 2013

Wilt u ook iets in ons gastenboek plaatsen? Vul dan hieronder uw bericht in. Om spam te verkomen wordt het bericht eerst handmatig beoordeeld.